Qlik OEM Partners

Credon OEM partners zijn ondernemingen die Qlik integreren in hun softwaretoepassingen om meer visuele inzichten, rapporten en analyses aan te maken.  Deze partners zijn allemaal intensief opgeleid in verschillende Qlik trainings- en certificeringsprogramma’s en leveren een uitstekende service.

 

C-Consult Advice

CCA is voornamelijk actief in het ontwikkelen, verdelen en promoten van informaticatoepassingen bestemd voor de medische sector: uurrooster planning, voedings-en voorraadbeheer, datawarehouse, …

Cashforce

Cashforce is een jonge Vlaamse fintech start-up die cloudsoftware heeft ontwikkeld die bedrijven inzicht geeft in hun cashflow, voorspelt wat er op financieel vlak staat te gebeuren en die aangeeft hoe de kasstroom kan worden geoptimaliseerd.

Claerhout Computer Engineering

CCE is een softwarehuis gespecialiseerd in financiële applicaties enerzijds en het volledige ERP-gebeuren anderzijds.

CalmCo

CalmCo biedt een volledige BI-oplossing aan in de cloud voor alle DMS op de Belgische en Europese markt.

Corilus

Corilus biedt automatiserings- oplossingen voor medische en paramedische beroepen.

D’Ieteren

D’Ieteren distribueert voertuigen van de Volkswagen Group, Porsche, Lamborghini,… alsook onderdelen en toebehoren van gebruikte voertuigen. Tevens hebben ze een afdeling Financiën voor autoverhuur en financieren en D’Ieteren Sport.

DotNext

Dotnext ontwikkelt toepassingen voor de gezondheidszorg, meer bepaald voor het operatiekwartier en de cardiologieafdeling.

Efficy

Efficy is producent van Cloud-based en on-premise CRM oplossingen. Ze zijn een belangrijke speler in de markt voor SaaS CRM.

Fiduciaire Integrity

Opgericht in Luik in 1946. De SA INTEGRITEIT groeide tot 1986, het jaar waarin het bedrijf zijn activiteiten overbracht naar SA TRUST INTEGRITY om te voldoen aan de criteria voor toelating tot het Institute of Chartered Accountants.

Icasa ICT Solutions

Icasa ICT Solutions is een dienstverlenend bedrijf actief op heel veel verschillende domeinen waaronder gezondheidszorg, petroleumsector, software ontwikkeling, infrastructuur, etc.

Synerglass-Soft 

Synerglass-Soft ontwikkelt maatwerk oplossingen voor alle “flat glass” processoren.

S&G Asset Management

S&G Asset Management is al meer dan 25 jaar actief in de ontwikkeling en ondersteuning van geïntegreerde asset management oplossingen en heeft een dominante positie uitgebouwd in de Belgische en Duitse markt.

XPower Automotive Software

XPower is een leverancier van dealer management systemen in de automobiel, machinerie en trucksector.

Nrgfin

Nrgfin biedt een business georiënteerde financiële oplossing voor energieleveranciers van B2B en B2C eindklanten, zodat het management de brutomarge voor elektriciteit, aardgas en diensten kan interpreteren, beheren en controleren.

Lucrasoft

Lucrasoft profileert zich als veelzijdige IT-partner. Zij bieden slimme IT-systemen aan, maar willen ook inspireren met en samen bouwen aan IT.

Flexposure

Flexposure ontwikkelde de software FlinQ, die autonome apparaten in staat stelt om met elkaar en met gebruikers te communiceren. De software staat bekend om zijn flexibiliteit in vorm, omvang en functie.

Ram Mobile Data

RAM Mobile Data is, al sinds 1993, een internationale dienstverlener van mobiele datacommunicatie, netwerkdiensten, hosting, werkplekbeheer en track-and-trace ritregistratie.

Desk Services

Desk Services heeft als groep diverse partnerships met gespecialiseerde bedrijven. Ze zijn één partner voor een unieke combinatie van diensten op het gebied van klantcontact.

SpotOnMedics

SpotOnMedics is leverancier van moderne online programmatuur en financiële diensten voor fysiotherapiepraktijken.