Per platform

 

DynamicsQlikView voor Microsoft Dynamics CRM, NAV en AX

Biedt uw Microsoft Dynamics gebruikers een onvertraagde momentopname van organisatorische, afdelings- en individuele prestaties afgezet tegen doelstellingen door gebruik te maken van een volledig geïntegreerde module voor analyse van data uit uw Microsoft Dynamics CRM, NAV en AX-systemen.


pebblestoneQlikView voor Pebblestone

Analyseer uw verschillende productlijnen, ongeacht of het nu kleding, sportkleding, schoenen of accessoires zijn en gebruik de QlikView module voor Pebblestone Fashion, ‘powered by’ Microsoft Dynamics NAV om de touwtjes in handen te houden.


Logo JDEQlikView voor JD Edwards

Verbeter de diepgang en snelheid van data-inzichtelijkheid in JD Edwards EnterpriseOne- en World-applicaties. Geef medewerkers de snelle bedrijfsantwoorden die ze nodig hebben om de bedrijfsprestaties te managen en te optimaliseren.


salesforce2QlikView voor Salesforce.com

Verbeter uw CRM-analyses, bedrijfsinzichtelijkheid en samenwerking met gegevens uit Salesforce en geïntegreerde externe bronnen. Krijg direct vanuit uw salesforce.com-applicaties toegang tot op maat gemaakte dashboards, analyses en rapporten.


Logo ExactQlikView voor Exact

Maak snelle beslissingen op basis van Exact data, mogelijk in uw bedrijf. Geef gebruikers de mogelijkheid om hun eigen analyses uit te voeren.  Elimineer de tijd, kosten en complexiteit die dikwijls nodig zijn bij het analyseren van data uit verschillende bronnen.


movexQlikView voor Movex

Gebruik een bundel van krachtige, snel te implementeren business analyse applicaties, ge-optimaliseerd voor uw Intentia Movex omgeving, zonder de noodzaak voor Movex Business Performance Warehouse (BPW).

 


logo_kluwerQlikView voor Wolters Kluwers Expert/M Plus

Analyseer onmiddellijk alle accountancydata uit Expert/M Plus op een eenvoudige, snelle, gebruiksvriendelijke manier.


Logo IsahQlikView voor Isah

Optimaliseer uw kennis op basis van data uit een Isah ERP omgeving op een snelle manier, perfect geconfigureerd en geoptimaliseerd voor een Isah ERP omgeving, zonder nood aan kennis van de interne structuren van de onderliggende database.


Logo TwinfieldQlikView voor Twinfield

Neem altijd de juiste beslissingen op basis van uw financiële data uit de online accounting software Twinfield. Altijd inzicht in uw actuele financiële gegevens, zoals de balans, uw winst- en verliesrekening, cashflow, etc.