Over Credon

We bieden Qlik oplossingen voor organisaties die data op een snelle en eenvoudige manier willen toegankelijk maken.

 

scherm
Credon is marktleider in de Benelux met een totaal pakket van Qlik Business Intelligence (BI) oplossingen.  Als jong en dynamisch bedrijf, denken wij mee met onze klanten om telkens opnieuw een ‘WOW’ effect te realiseren.  We hebben een uitgebreid en gecertificeerd team van BI consultants dat tot de top van Europa behoort.  Onze meer dan 550 klanten leveren we een eerlijke, correcte, snelle en volledige service.

 

 

CertifiedPartnerElite

 

 

Credon bereikt het beste resultaat bij zowel business als technische teams, die op een snelle en flexibele manier, elke dag opnieuw, hun organisatie beter willen laten functioneren.  We bieden oplossingen voor organisaties die op een nauwkeurige en onbevooroordeelde manier op zoek gaan naar groei en verbetering in hun sector.

 

 

Onze oplossingen

Credon levert Qlik oplossingen voor organisaties die data op een snelle en eenvoudige manier willen toegankelijk maken.  We bieden inzicht en kennis waar vroeger alleen data beschikbaar was.  Wij hebben talrijke referenties in productie, retail, de farmaceutische, logistieke en financiële sector.  Onze oplossingen worden dagelijks gebruikt door zowel IT als business managers.

 

Hoe onderscheiden we ons

We onderscheiden ons elke dag opnieuw door gefocust met onze klanten mee te denken.  We engageren ons om op een snelle en eerlijke manier onze klant de best mogelijke oplossing te bieden voor haar specifieke situatie.   Veel van onze klanten werden overtuigd op basis van ons “Seeing is Believing” principe.  Een Seeing is Believing event is een mini-project wat bedrijven een eerste ervaring geeft met Qlik op eigen data.  Onze ervaring leert ons dat Business Intelligence heel abstract blijft, zolang je geen concreet resultaat ziet.  Een Seeing is Believing is het ultieme middel om te laten zien waartoe Qlik in staat is.

 

Consultancy

Credon is gecertifieerd Elite Partner van Qlik en heeft een uitgebreid team van consultants dat tot de top van Europa behoort op vlak van BI kennis.

Als jong en dynamisch bedrijf, denken wij mee met onze klanten om een ‘wow’ effect te realiseren.  We staan ervoor bekend om onze klanten een eerlijke, correcte en volledige service te bieden.

Onze consultants bieden o.a. volgende diensten aan:

  • Analyse en ontwikkeling van datamodellen
  • Aanmaken van templates waardoor klanten zelf aan de slag kunnen
  • Op maat gemaakte QlikView en Qlik Sense apps
  • Opleiding en support

Alles wordt niet alleen opgeleverd zoals gevraagd, onze Credon consultant denkt ook mee in functie van ons bedrijf en doet zelfs voorstellen naar verbeteringen toe.

Sven Machielsen, Afgevaardigd Bestuurder Van Oirschot

Wil u graag zelf uw QlikView of Qlik Sense rapporten ontwikkelen maar ontbreekt u op dit moment wat persoonlijke coaching?  Of wil u liever op onze expertise vertrouwen en snel en efficiënt tot resultaat komen?  Onze consultants leveren u state-of-the-art QlikView en Qlik Sense applicaties die aan uw organisatie’s wensen voldoet.

Credon staat voor resultaat, dat bewijzen we bij meer dan 450 klanten!

5 x Credon

  1. We zijn marktleider in de Benelux voor Qlik oplossingen.
  2. Onze consultants behoren tot de Europese top op vlak van Qlik kennis.
  3. We zijn een gecertificeerd opleidingsinstituut voor Qlik.
  4. Credon staat voor resultaat, dat bewijzen we bij meer dan 450 klanten!
  5. Onze support gaat steeds voor een oplossing!