Qlik Sense 3.0

Download Qlik Sense 3.0 en ontdek de nieuwe functionaliteiten!

Download nu!

Release notes

Qlik Sense 3.0 : governance mogelijkheden gecombineerd met de beste functionaliteiten!

Stelt u zich een analyse oplossing voor die ICT-afdelingen nieuwe beheermogelijkheden biedt voor auditing, configuratie en governance binnen grootschalige implementaties en uiteenlopende geografische regio’s. 

Dat is Qlik Sense 3.0 – een nieuwe centrale programmeeromgeving waarin developers alle functionaliteiten van het Qlik Analytics Platform eenvoudiger kunnen inzetten voor online mash-ups, applicaties op maat, uitbreidingen en widgets.

 

 
 
Visual Data Preparation

Stelt de gebruikers in staat om data op een visuele manier voor te bereiden voordat er analyses geladen worden. Ontdek een nieuwe visuele methode voor het associëren van tabellen en data sets – de zogeheten “bubbels” in Qlik Sense 3.0 -inclusief profiling om de beste associaties te bepalen!

 

Visual Search

Zoek visualisaties en objecten door gebruik te maken van metadata als aanvulling. Verkrijg visuele miniaturen van grafieken en objecten als resultaat van je zoekopdrachten.

 
 
 

 

Time Aware Charting

Intelligente herkenning en voorstelling van tijdsgebonden series van data in tabellen en grafieken, inclusief een nieuw lijngrafiek object. Dit toont automatisch de tijd als een continue dimensie, zelfs als sommige periodes geen data bevatten.

 
 
 

 
 

Widgets

Een mechanisme om de ontwikkeling en het hergebruik te versnellen van aangepaste user interface objecten in Qlik Sense applicaties. Stelt ontwikkelaars in staat om nieuwe objecten snel te bouwen, met alleen HTML en CSS.

 

On-Demand App Generation

Gebruikers kunnen on the fly intuïtieve analyses maken van big data door het genereren van nieuwe Qlik Sense apps. Gebruikers maken selecties in een template applicatie, die nieuwe analysis applicaties genereert met subsets van gegevens.

 
 
 

 

Qlik NPrinting

Qlik NPrinting 17 laat nu rapporteringen toe vanuit Qlik Sense. Organisaties kunnen MS Office en Pixel Perfect rapporten genereren met behulp van Qlik Sense Analytics, en deze distribueren via verschillende kanalen, zelfs rechtstreeks naar de Qlik Sense Hub.

 
 
 

 
 

Qlik Web Connectors

Meer dan 20 nieuwe connectors voor populaire web-gebaseerde diensten en applicaties, gebaseerd op de recente overname van Industrial Codebox door Qlik. Toegevoegd als onderdeel van een geconsolideerde reeks van Qlik connectors voor on-premise, cloud en web-gebaseerde databronnen.

 
 
 

 
 

Qlik DataMarket

Twee nieuwe financiële actuele pakketten voor Qlik Datamarket, waaronder voorraden en financiële rapporten van bedrijven. Daarnaast is er een uitgebreid Essentials pakket toegevoegd met details en subnationale kaartgrenzen (“KML-bestanden”) in het gratis pakket.