Credon stelt voor: Qlik Sense!

Product rondleiding

Download gratis versie

Qlik Sense: een revolutie in het BI landschap!

 

Stelt u zich een analyse oplossing voor die zó intuïtief is dat iedereen in uw organisatie in staat is om eenvoudig en snel eigen rapporten en dynamische dashboards te maken om zo zinvolle inzichten te ontdekken uit grote hoeveelheden data. 

Dat is Qlik Sense – een revolutionaire, selfservice applicatie voor data visualisatie en Data Discovery ontwikkeld voor individuen, groepen en organisaties. Qlik Sense stelt u in staat om razendsnel visualisaties te maken, data tot in de kleinste details te analyseren, direct nieuwe verbindingen tussen de data te leggen en kansen vanuit verschillende hoeken te belichten.

 

QS_Overview_AnyoneCan-2Iedereen kan eenvoudig gepersonaliseerde data visualisaties, rapporten en dashboards samenstellen.  

Met Qlik Sense brengen gebruikers van alle niveaus inzichten tot leven. Het maken van scripts is niet nodig.

  • Moderne drag-en-drop technieken stellen iedereen in staat om aantrekkelijke visualisaties te creëren
  • De ingebouwde library stelt u in staat om data, metrics en objecten delen en hergebruiken
  • De progressieve ontwikkelmogelijkheden maken het u zo simpel, of zo geavanceerd, als u wilt

 

Meer weten over Qlik Sense?

 

Qlik Sense is een governed, server-based data visualisatie- en discovery applicatie die voldoet aan de behoefte aan data analytics binnen teams, afdelingen en bedrijven. Zakelijke gebruikers krijgen toegang tot krachtige, flexibele en gepersonaliseerde data analyses en samenwerking op elk apparaat. Dit terwijl de oplossing voldoet aan gecentraliseerde policies voor databeveiliging en governance.

Bekijk de Datasheet

Qlik Sense Desktop is een gratis Windows desktop applicatie die individuen in staat stelt om persoonlijke en interactieve data visualisaties, rapporten en dashboards, vanuit meerdere databronnen en met de eenvoud van drag-en-drop, samen te stellen en te delen met anderen. Ontdek meer inzichten in uw data in slechts 5 minuten.

Download Qlik Sense Desktop