QlikView Business Discovery

Een innovatieve oplossing die gezamenlijke beslissingen mogelijk maakt.

 

Product rondleiding

Download gratis versie

 

Overal inzicht met Business Discovery

Business Discovery is de moderne manier van werken, met de zakelijke gebruiker aan het stuur. In tegenstelling tot traditionele BI, waar slechts een aantal mensen betrokken zijn bij het creëren van inzichten, biedt Business Discovery iedereen toegang tot, de voor hun rol, benodigde analyses.

QlikView biedt daarom inzicht in elke afdeling van een onderneming, waardoor zakelijke gebruikers sneller en professioneler hun werk doen. QlikView biedt alle gebruikers op maat gemaakte inzichten die voldoen aan hun specifieke behoeften en tijdschema’s.

Documenten
Dit bestand is beveiligd

Dit bestand is beveiligd

 

discovery-qlikview

 

Betere samenwerking door Social Business Discovery

QlikView maakt ‘Social Business Discovery’ mogelijk en stelt zo gebruikers in staat om relevante data te delen en beter samen te werken.  Het laat werknemers, werkgroepen en zelfs afdelingen toe om gezamenlijk informatie te ontdekken binnen in-context workspaces, conversaties op te slaan, informatie veilig te delen en beslissingen te beoordelen.  Doordat QlikView het mogelijk maakt om gegevens te segmenteren, toegankelijk en interactief te maken voor elk team of werkgroep kan men de dagdagelijkse tot de meest kritische beslissingen in team nemen.  

 

Onderbouwde beslissingen met Social Business Discovery

De beste beslissingen worden gemaakt in samenwerking. Ze zijn gebaseerd op sociale interactieve uitwisselingen, gedreven door real-time discussies, dialogen en gedeeld inzicht. QlikView’s Social Business Discovery zet de sociale en gedeelde ervaring voorop.  Traditionele BI dwingt gebruikers om intuïtieve beslissingen te nemen op basis van statische, vooraf geconfigureerde gegevens.

 

Conclusie

QlikView Business Discovery is gebouwd op een open platform, wat eenvoudige integratie met bestaande sociale- en zakelijke netwerken mogelijk maakt en biedt talrijke voordelen voor de hele organisatie: 

 Innovatieve BI waarvan zakelijke gebruikers van alle groepen, teams en afdelingen kunnen gebruik maken om samen te werken aan data, analyses en beslissingen. 

Interactieve Apps waardoor zakelijke gebruikers alle relevante data kunnen verkennen zonder grenzen. 

Real-time beslissingsproces omdat volledige afdelingen of groepen van zakelijke gebruikers kunnen deelnemen aan live “co-browsing” sessies met up-to-the-minute gegevens.  

Doorlopende uitwisselingen door bookmarks en in-app notities zodat gebruikers doorlopend kunnen blijven discussiëren en overleggen.