QlikView Connectoren

QlikView voor alle databronnen

 

Product rondleiding

Download gratis versie

Zonder veel moeite, kan QlikView databronnen connecteren indien zij voldoen aan standaarden zoals ODBC (open database connectivity) en XML (extensible markup language), als Microsoft Excel.  Ontwikkelaars kunnen ook gebruik maken van het open QVX (QlikView data exchange) formaat voor het importeren van niet-gestandaardiseerde databronnen in QlikView.  QlikView levert ook directe connectoren voor de meest populaire business toepassingen en platformen.

QlikView Connector voor SAP Netweaver

Veel bedrijven gebruiken QlikView om hun centrale SAP rapporteringsmogelijkheden te vervolledigen met de onmiddellijke en gebruiksvriendelijke analyses van QlikView waardoor het besluitvormingsproces aanzienlijk versneld wordt.  

De QlikView Connector voor SAP NetWeaver® maakt het voor de SAP gebruiker mogelijk om snelle, flexibele, visueel aantrekkelijke en ad hoc analyse en rapporteringen te verkrijgen.  QlikView combineert data uit SAP® R/3®, mySAPTM, SAP BW, en BEX queries met data uit niet-SAP systemen, en stelt deze voor de gebruiker ter beschikking met één enkele klik. 

QlikView biedt ook out-of-the-box QlikStart templates voor een aantal SAP modules zoals Sales and Distribution (SD), Materials Management (MM), Project Systems (PS), Production Planning (PP), Human Resources (HR), Controlling (CO), en Finance (Account Receivable (AR), Accounts Payable (AP), en General Ledger (GL)). 

 

QlikView Connector voor Salesforce.com

De QlikView Connector voor Salesforce.com® stelt ontwikkelaars in staat om QlikView apps te maken die gebruik maken van Salesforce.com data en om deze te kunnen combineren met data uit andere systemen.  Deze connector werkt op de desktop of op apps op de QlikView Server en is toegankelijk via de browser, inclusief op mobiele toestellen.  Deze QlikView connector voor Salesforce.com is beschikbaar als een gratis QlikView add-on.  

 

QlikView Informatica Connector

Veel bedrijven gebruiken een data warehouse om te voldoen aan compliance en governance vereisten.  Om de waarde van datawarehouse te laten verhogen en tegelijkertijd te kunnen voldoen aan de vraag naar snelle en performante rapporteringen, gebruiken deze ondernemingen de QlikView Informatica® Connector om QVX files aan te maken en direct in te lezen in QlikView.  Een data mart voor rapportering wordt daarbij overbodig.