Wenst u graag een demonstratie van QlikView?

Wil u met uw eigen ogen zien hoe eenvoudig en gebruiksvriendelijk een QlikView dashboard kan zijn?

 

Qlik-Partner-EliteSolutionProviderAls Elite Solution Provider van Qlik bieden wij u graag een vrijblijvende QlikView demo aan op uw kantoor. Wenst u zelfs al verder te gaan en QlikView te testen op uw eigen data? Dan stellen wij u graag een ‘Seeing is Believing’ (SIB) project voor, want QlikView is echt een “zien is geloven” oplossing!

 
 
 

Een QlikView Demo

Een QlikView demo bieden wij geheel vrijblijvend en gratis aan. Laat uw gegevens hier achter en wij nemen snel contact met u op om een afspraak te maken.

Ik maak graag een afspraak voor een demo
 

Een QlikView SIB

Wenst u de demonstratie al meer concreet te maken en wilt u QlikView in actie zien op uw eigen data voor u QlikView aanschaft? Kies dan voor een ‘Seeing is Believing’ project! In slechts 3 dagen krijgt u een interactief en zelf gekozen dashboard op uw eigen data! Gedurende een 3-tal weken kan u onbeperkt gebruik maken van dit dashboard en uw business trends en KPI’s analyseren en visualiseren.

Ik ben geïnteresseerd in een SIB
 

Een QlikView Video Productrondleiding

Bekijk hier alvast een video die meer informatie geeft over de QlikView productsuite.
 

Een QlikView Gratis Download

Wenst u zelf al aan de slag te gaan en QlikView te testen?  Aarzel dan niet en download hier de gratis QlikView Personal Edition.