QlikView versterkt IT

QlikView geeft IT-professionals meer slagkracht!

 

Product rondleiding

Download gratis versie

Documenten
Dit bestand is beveiligd

Dit bestand is beveiligd

 

Vandaag vertrouwen al talrijke grote organisaties, in allerlei sectoren, op het robuuste en betrouwbare QlikView Business Discovery platform om hun beslissingsproces te professionaliseren. Naast de meerwaarde voor de zakelijke gebruikers, brengt QlikView ook heel wat voordelen voor de IT afdeling.

 

Selfservice BI
IT-professionals kunnen met QlikView hun organisatie de mogelijkheid geven om van ‘selfservice BI’ te genieten.  Zo kunnen zakelijke gebruikers zelf hun analyses en rapportages maken waardoor het beslissingsproces versnelt en de organisatie competitiever wordt.

 

In-memory Architectuur
QlikView’s associatieve in-memory architectuur kan datasets van een miljard records eenvoudig en snel verwerken en duizenden gebruikers ondersteunen. Gecombineerd met de “direct data access” mogelijkheden van  QlikView’s Direct Discovery, kan vrijwel alle data ongelimiteerd worden aangeroepen. Hierdoor biedt de IT-afdeling een consistente en betrouwbare gebruikerservaring, en heeft ze meer tijd voor haar kerncompetenties.

 

Aan alle eisen voldaan
QlikView biedt IT-afdelingen de mogelijkheid om de verschillende afdelingen van hun onderneming snelle en innovatieve beslissingen te laten nemen – en dat terwijl de eisen rond databeveiliging, kwaliteit en besturing steeds voldaan worden.

 

Overal QlikView

visualqlikviewit

Verder biedt het QlikView Business Discovery platform ook: 

  • Uitgebreide API’s voor de integratie van QlikView in talrijke zakelijke applicaties en systeemmanagement software;
  • Een browser-onafhankelijke Ajax client die zakelijke gebruikers volledige analyse- mogelijkheden biedt zonder lokale installatieproblemen;
  • Mobiele toegang via iPhone, iPad, Android en BlackBerry voor een naadloze integratie van QlikView met mobiele gebruikers;
  • Ondersteuning voor virtuele omgevingen bestaande uit hardware en cloud- implementaties, om zo maximale flexibiliteit te creëren.