QlikView NPrinting

Een geavanceerde oplossing voor het aanmaken en verdelen van QlikView rapportages

 

Product rondleiding

Vraag een live demo over NPrinting aan

 

 

QlikView NPrinting stelt organisaties in staat om snel visueel aantrekkelijke rapporten te creëren, in een verscheidene populaire formaten zoals Office en pixel perfect (.PDF), gebruikmakende van gegevens en analyses van QlikView. NPrinting zorgt ervoor dat de juiste rapportages bij de juiste mensen terechtkomen, hoe en wanneer ze die nodig hebben, hetzij door middel van gecentraliseerde planning en distributie of on-demand toegang. Met NPrinting, kan QlikView dienen als hét systeem voor interactieve analyse en rapportage, waardoor organisaties oudere systemen kunnen laten uitdoven en zo aanzienlijke kosten besparen.

 

1. Snel knappe rapporten maken

 

Project Rubicon_1

Office Rapporten en Integratie
Maak snel en gemakkelijk knap uitziende rapporten, in Office-formaten zoals PowerPoint, Excel en Word, met gegevens en analyses van QlikView. Met een eenvoudige Drag-and-drop functie kan men tabellen, grafieken en objecten uit één of meerdere QlikView apps integreren in Office-documenten.

Pixel Perfect en Web Reports
Maak zeer gepolijste pixel-perfecte of HTML rapporten voor webpublicatie met gegevens en analyses van QlikView door middel van de ingebouwde editors. Geavanceerde aanpassingen, zoals banding, scripting, formatting en het toevoegen van afbeeldingen zorgen voor QlikView rapporten met een zeer hoge kwaliteit.

 

2. Verdeel de juiste rapporten naar de juiste mensen

 

Project Rubicon_4Beheer van Rapport Distributie
Beheer het aanmaken en leveren van rapporten aan verschillende ontvangers, met gefilterde informatie per gebruiker. Rapporten kunnen worden gepland of aangemaakt worden op bepaalde voorwaarden, kunnen geëncrypteerd worden voor een veilige distributie, en afgeleverd via diverse kanalen, waaronder e-mail, file transfer, en web.

On-Demand Reporting
Vraag om een rapport rechtstreeks bij een QlikView app in een on-demand mode, op basis van een selectie. De on-demand server genereert rapporten als gebruikers erom vragen met een aangepaste selectie, maar gebaseerd op een set van vooraf gedefinieerde filters voor een aangepaste weergave.

 

3. Efficiëntie in rapportages

 

Project Rubicon_3Elimineer Legacy Reporting Systemen
Gebruik het QlikView platform voor zowel analyse als rapportage, waardoor redundante rapportagesystemen kunnen uitdoven. Hetzelfde data model kan gebruikt worden voor zowel interactieve analyse als rapportage, en data discovery kan worden bevorderd via live links naar QlikView apps in rapporten.

Eén partner voor analyse en rapportage
Organisaties kunnen rechtstreeks met Credon samenwerken om zich rapportagemogelijkheden aan te schaffen. Credon biedt service en ondersteuning voor NPrinting producten.