QlikView Servers

QlikView voor elke onderneming

 

Product rondleiding

Download gratis versie

QlikView Server Mogelijkheden

Qlikview is ontwikkeld voor zowel KMO’s als multinationals en biedt voor elke onderneming een gepast product.

 

QlikView Enterprise Server

De QlikView Enterprise Server is het geschikte product voor bedrijven die aan de slag willen met QlikView voor een ongelimiteerd aantal gebruikers.

  • Integratie met 3rd party oplossingen voor beveiliging en toegangscontrole is mogelijk gemaakt en ook anonieme (externe) gebruikers worden toegestaan.
  • Gebruikers kunnen verdeeld worden over verschillende servers om load-balancing en fail-over mogelijk te maken.
  • Mogelijkheid tot het installeren van meerdere Enterprise Servers
  • De collaboration mogelijkheden zijn ook een absolute troef.  Eindgebruikers kunnen zo eigen QlikView objecten aanmaken op een standaard beschikbaar document en deze delen met andere QlikView gebruikers.

 

QlikView Small Business Server

De QlikView Small Business Server is geschikt voor bedrijven die aan de slag willen met een kleine groep gebruikers.

  • Geeft gecontroleerde toegang to de meest recente informatie en analysemogelijkheden
  • Security en toegangscontrole zijn beperkt tot het Windows Active Directory.  Dit Windows security systeem stelt beheerders in staat om de rechten en instellingen in het Windows netwerk van een bedrijf te beheren.
  • Toegang voor anonieme gebruikers is niet voorzien

Voor zowel de QlikView Enterprise Server als Small Business Server is er een QlikView Test Server beschikbaar voor ontwikkeling en acceptatietesten.  

 

QlikView Extranet Server

De QlikView Extranet Server is geschikt voor bedrijven die interactieve QlikView applicaties willen beschikbaar stellen voor gebruikers buiten de organisatie.  Zo kan men klanten, leveranciers of andere partners ook voorzien van interactieve dashboards en geeft u hen ook kans op een self-service business discovery.  Men kan maximaal drie applicaties beschikbaar stellen buiten de organisatie, maar met behoud van een veilige omgeving voor data en applicaties.